Bootdropping-Wandeltocht

Na een mooie boottocht waarbij u onderweg kennismaakt met een stukje Giethoorn wordt u op een onbekende locatie middenin het natuurgebied gedropt. U gaat te voet verder en moet zelfstandig de weg terug naar Arendshorst Buitenactiviteiten zien te vinden. Om weer terug bij het startpunt te komen, maakt u gebruik van verschillende routetechnieken zoals een kompas, smileys en een striproute.

 

U wordt ontvangen bij Arendshorst
14:30 tot 15:00

Koffie of thee met appelgebak en slagroom

Op ons gezellige terras bij de kiosk serveren wij koffie of thee met een punt appelgebak en slagroom.


15:00 tot 15:45

Dropping met rondvaartboot

Na een mooie boottocht waarbij u onderweg kennismaakt met een stukje Giethoorn wordt u op een onbekende locatie middenin het natuurgebied gedropt. Deze tocht duurt ongeveer 45 minuten.


15:45 tot 16:45

Wandeltocht

Zodra u bent gedropt, gaat u te voet verder en moet u zelfstandig de weg terug naar Arendshorst Buitenactiviteiten zien te vinden. Om weer terug bij het startpunt te komen, maakt u gebruik van verschillende routetechnieken zoals een kompas, smileys en een striproute.
Deze wandeling van ongeveer 5 kilometer leidt u langs de mooiste plekjes van de natuur rondom het waterdorp Giethoorn. Ook loopt u door het oude dorp met de karakteristieke boerderijen en bruggetjes.