Smokkelavond

Waan u in de jaren 20 van de vorige eeuw, tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van Amerika. Vele families van het Italiaanse eiland Sicilië kwamen naar het 'land van de onbeperkte mogelijkheden'. Zo ook de maffia. Al gauw waren de maffiafamilies op de hoogte van de Amerikaanse drankzucht en begonnen ze hun geheime distilleeractiviteiten (Moonshining). Het duurde niet lang of de FBI kreeg hier lucht van en zette alles op alles om deze praktijken de kop in te drukken.
Het was een hele klus om de distilleerderijen te vinden en te ontmantelen. De FBI beperkte zich al gauw tot het pakken van de 'Runners', de mensen die de smokkelwaar vervoerden. De maffiafamilies hadden er al snel genoeg van om hun familie in het gevang te zien verdwijnen. Ze ronselden 'vrijwilligers' die tegen vergoeding het vuile werk voor hen opknapten. 

Programma:
20.00 uur              Ontvangst en start smokkeltocht
22.30 uur              Prijsuitreiking en borrelen bij het kampvuur
23.30 uur              Einde arrangement

Arrangementsprijs: € 42,50 p.p.
Kinderprijs (4 t/m 11 jaar): € 40,50 p.p.   
Minimale deelname arrangement: 20 personen

Het arrangement Smokkelavond is uit te breiden met:
* Outdoor Cooking € 25,00 p.p. | Kinderprijs (4 t/m 11 jaar) € 22,50 p.p.
* Barbecue Hollands Venetië € 20,00 p.p. | Kinderprijs (4 t/m 11 jaar) € 16,00 p.p.
* Koekenpanfestival Hollands Venetië € 24,00 p.p. | Kinderprijs (4 t/m 11 jaar) € 20,00 p.p. (vanaf 25 personen)

 

INHOUD ARRANGEMENT:

U wordt ontvangen bij Arendshorst
20:00 tot 22:30

Smokkeltocht

U wordt ontvangen bij Arendshorst Buitenactiviteiten waar u onder het genot van een consumptie uitleg krijgt over de smokkelavond. Vervolgens stapt u met uw groep in een fluisterboot en vertrekt u richting de whisky distilleerderij op het eiland van het meer. Hier kunt u proeven van de sfeer en de whisky.

Na de whisky krijgt u de smokkelwaar uitgereikt, deze bestaat uit drank, sigaretten en drugs. Welke familie lukt het om de meeste smokkelwaar op een slinkse manier naar de kroeg te brengen?

Pas op voor de FBI, als ze u te pakken krijgen controleren zij u op smokkelwaar.

Het team (familie) dat de meeste smokkelwaar binnen brengt zal vanavond extra aandacht krijgen. Maar diegene die wordt betrapt moet zijn smokkelwaar inleveren.

 


22:30 tot 23:30

Prijsuitreiking smokkeltocht

Bij terugkomst brand het kampvuur al en kunt u, onder het genot van twee warme hapjes en twee drankjes, nog even gezellig zitten en napraten over de ervaringen van deze avond. Wanneer alle teams terug zijn zal de prijsuitreiking plaats vinden met voor iedereen een leuk aandenken aan deze tocht.