Kinderfeestje

Als je een leuk (team)uitje wilt of iets te vieren hebt, moet je het goed doen! Wat te denken van een soter en gaaf kinderfeestje met varen in botsbootjes, minigolf en een GPS-schattenjacht?!

U wordt ontvangen bij Arendshorst
14:00 tot 14:30

Botsbootjes

Ken je de botsauto's op de kermis? Wij hebben botsbootjes, de bumperboats. Varen en botsen, wat wil je nog meer?


14:30 tot 15:30

Minigolf

Het feestje wordt vervolgd op de 18 holes-minigolfbaan. Sla de bal door een looping, het doolhof of met een hole-in-one in het net.


15:30 tot 16:30

GPS-schattenjacht

Op het terrein van Arendshorst Buitenactiviteiten liggen op verschillende plekken schatten verstopt. Deze schatten in de vorm van munitiekistjes zijn gevuld met lekkernijen. Per groepje zoek je de schatten met behulp van een GPS-ontvanger. Als alle schatten zijn gevonden, worden ze geopend en wordt de inhoud verdeeld.


16:30 tot 00:00

Inhoud kinderfeestje

Bumperboats * Minigolf * Schatzoeken * Lekkernijen in schatkistjes * Ranja * IJsje * Groepsfoto * Springkussen * Koffie/thee begeleiding

Tussen de activiteiten door is er ranja en voor iedereen een ijsje uit onze kiosk. Voor de begeleiding is er dan gratis koffie en thee. Ter afsluiting krijgt iedereen een leuke groepsfoto als herinnering aan de feestelijke dag.

Het Kinderfeestje is uit te breiden met:
Handboogschieten € 6,50 p.p. | Patat met frikandel, kroket of kaassoufflé en saus € 4,25 p.p.